Whitney Houston se intoarce in lumea filmului cu productia Sparkle, in care joaca alaturi de Jordin Sparks.

O imagine promotionala pentru filmul Sparkle a fost eliberata presei recent si o infatisaza pe Whitney alaturi de Jordin Sparks. In film, Whitney o va interpreta pe mama personajului Sparkle, interpretat de Jordin.

Actiunea are loc in anii '60 si reprezinta povestea unui grup de cantareti aspiranti care incearca sa ajunga faimosi. Premiera in Statele Unite va avea loc pe 10 august 2012.

"Farmecul filmarilor a fost redat de costume si coafuri. Din moment ce actiunea este plasata in anul 1963 ne-am bucurat de o garderoba minunata si mi-a placut nespus sa ma imbrac in hainele epocii" a declarat Whitney pentru people.com.

Whitney Houston arata foarte bine in poza si nu-si tradeaza varsta de 48 de ani. Speram ca diva care ne-a incantat cu hituri precum "I wanna dance with somebody" si "I will always love you" sa nu mai aiba episoade de factura Charlie Sheen, cum a avut in acest interviu cu Diane Swayer.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.