Actrita Katherine Heigl, interpreta personajului Izzie, vrea sa se intoarca in serialul de succes Anatomia lui Grey (Greys Anatomy).

Actrita a declarat ca este curioasa sa vada cum a evoluat personajul ei, dincolo de vazul lumii, relateaza New York Daily News.

"Cu siguranta as vrea sa ma intorc. Vreau sa stiu ce s-a intamplat cu ea si ce mai face acum. Ideea mea ar fi ca s-a descurcat si are succes intr-un alt spital. A fost nehotarata atata vreme si mereu se prindea greu dar vreau sa stiu ca si-a gasit puterea interioara in cele din urma", spune actrita, care a recunoscut ca asteapta telefonul de la producatorii serialului pentru o eventuala revenire.

Katherine Heigl a parasit serialul in 2010, dupa ce a jucat rolul lui Isabel Stevens timp de sase sezoane. Actrita a vrut sa se concentreze pe cariera sa in filme, iar de atunci a jucat preponderent in comedii romantice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.