Daniel Radcliffe a sosit la premiera din Londra a productiei "Harry Potter si pocalul de foc" insotit de actrita Katie Leung, care are 18 ani si interpreteaza in film rolul lui Cho Chang, prima fata care ii atrage atentia tanarului vrajitor, relateaza presa britanica, citata de Mediafax. Radcliffe a declarat despre actrita ca este "frumoasa". Katie Leung a fost aleasa sa interpreteze rolul lui Cho Chang dupa ce la selectia facuta in vederea acordarii rolului au luat parte 5000 de candidate.

Vedetele filmului au fost intampinate, la premiera londoneza a filmului, de circa 7000 de fani. Daniel Radcliffe, care joaca rolul lui Harry, le-a multumit tuturor fanilor care au venit la premiera. "Daca reactia fanilor nu este de natura sa te emotioneze, atunci nimic nu te emotioneaza", a declarat el.

Emma Watson, actrita care joaca rolul lui Hermione, a declarat ca atmosfera a fost "extraordinara si coplesitoare". Si Rupert Grint, care joaca rolul lui Ron Weasley in film, a fost prezent la premiera. El a declarat ca a avut parte de momente frumoase in cadrul filmarilor pentru toate filmele inspirate de seria Harry Potter. "Sunt cinci ani de cand joc in ecranizarile dupa romanele din seria Harry Potter, dar au fost niste ani foarte frumosi", a spus el.

"Harry Potter si pocalul de foc" este cel de-al patrulea film din seria Harry Potter. Cel de-al cincilea film, "Harry Potter si ordinul Phoenix", va fi lansat in anul 2007. Filmarile pentru "Harry Potter si ordinul Phoenix" vor incepe in februarie. Spre deosebire de celelalte filme ale seriei, "Harry Potter si pocalul de foc" este un film care poate fi urmarit de copii sub 12 ani numai impreuna cu parintii, pentru ca include scene considerate violente.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.