Pe scurt, franciza Twilight aduce prea multi bani pentru ca studioul Lionsgate sa renunte la ea, doar pentru ca povestea se termina.

Lionsgate a cumparat studioul de productie Summit pentru suma de 412 milioane de dolari, achizitie care trebuia sa fie gata inainte de finalul seriei Twilight din toamna, cand se lanseaza Breaking Dawn, partea a doua.

Lionsgate doreste sa continue sa scoata produse de entertainment marca Twilight. Directorul studioului, Jon Feltheimer, a dezvaluit intr-un interviu ca intentioneaza sa continue Twilight intr-un fel sau altul, ori printr-o noua serie de filme, ori printr-un serial.

"Cred ca Breaking Dawn II va acumula un box-office global de peste 700 de milioane de dolari. Nu pot sa-mi imaginez ca o productie care livreaza 700 de milioane de dolari poate fi uitata asa usor. Este o franciza uimitoare care nu s-a deteriorat absolut deloc de cand a fost lansata", a declarat Jon Feltheimer, citat de geektyrant.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.