Doua capete retezate si alte parti corporale au fost gasite in apropierea semnului Hollywood din California. Politia investigheaza ceea ce la prima vedere par a fi crime cu sange rece.

Primul cap a fost gasit de doua femei iesite sa plimbe 9 caini care au dezgropat pachetul macabru. Invelit intr-o punga de cumparaturi se afla un cap de om.

Capul nu se afla intr-o stare de descompunere foarte avansata si inca se putea recunoaste ca apartine unui barbat de varsta mijlocie, potrivit NBC.

Cand politia a inceput sa cerceteze zona, a mai fost gasit un pachet suspect in care se afla un al doilea cap si in plus, o pereche de picioare. Politia va incerca acum sa obtina indicii cu privire la ce s-a intamplat.

Rezidentii din zona sunt destul de speriati, ceea ce e lesne de inteles. Ei spera ca daca intr-adevar a avut loc o crima, macar sa nu se fi intamplat in cartierul lor, iar ramasitele umane sa fi fost transportate din alta locatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.