Megadeth va canta in ultima zi a festivalului OST Fest din Bucuresti, pe 17 iunie.

In cei peste 25 de ani de cariera, Megadeth a vandut peste 30 milioane de albume, iar 6 albume consecutive au primit discul de platina in Statele Unite. Formatia a fost fondata de Dave Mustaine in anii 80, dupa ce chitaristul a plecat de la Metallica.

Megadeth este cunoscuta pentru stilul distinctiv al sunetului chitarii din piesele lor, acestea incluzand pasaje muzicale complexe si solouri de chitara. Megadeth este una dintre formatiile care alaturi de Metallica, Slayer si Anthrax au format Big4 (Big Four of Thrash), care au venit si in Romania cu ocazia festivalului Sonisphere din 2010.

Din line-up-ul festivalului mai fac parte pana acum formatiile Megadeth, Motӧrhead, Dimmu Borgir si Motley Crue.

Ost Fest va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Zone Arena din Bucuresti. Preturile biletelor pentru o zi de concert pornesc de la 90 de lei si ajung la 350 de lei in Fire Circle. Biletele la Tribuna VIP costa 500 de lei. Preturile abonamentelor pentru 3 zile de festival variaza intre 150 de lei si 525 de lei (800 de lei in Tribuna VIP).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.