Cantareata Beyonce va face haine pentru campania electorale a lui Barack Obama.

Artista face parte dintr-un grup de designeri care prin creatiile lor strang fonduri pentru sustinerea realegerii liderului american. Proiectul denumit „Runway to Win” este alcatuit din 22 de designeri care s-au mobilizat pentru a-l sustine pe presedintele american pentru a castiga urmatorul mandat.

Beyonce a conceput, impreuna cu mama sa cu care detine casa de moda „House of Dereon”, un tricou cu sloganuri asociate lui Obama (printre care si celebrul sau „Yes we can”).

Articolele vestimenare vor fi scoase la vanzare incepand cu 7 februarie, iar tricoul artistei R&B se va putea achizitiona la pretul de 45 de dolari, informeaza Realitatea.net.

Printre alti artisti implicati in proiect se numara rapperul P. Diddy, creatoareele de moda Vera Wang si Diane von Fursternberg, omul de afaceri Russell Simmons si designerul american Tory Burch.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.