Cunoscutul actor american Gene Hackman a fost lovit de o masina in timp ce se plimba pe bicicleta.

Starul american, in varsta de 81 de ani, a fost lovit din spate de acel automobil si a suferit cateva contuzii la nivelul capului si al corpului.

Intrucat accidentul s-a produs pe o insula, actorul a fost transportat cu avionul la o clinica din arhipelagul Florida Keys, aflat la o distanta de circa 24 de kilometri de orasul Miami. Dupa o serie de teste si analize, medicii au constatat ca actorul se afla intr-o stare stabila si au decis sa il externeze, a precizat Susan Madore, agentul de presa al artistului, scrie MEDIAFAX.

Politia americana a deschis o ancheta pentru a investiga cauzele care au condus la producerea accidentului. Potrivit primelor informatii furnizate de autoritati, Hackman ar fi suferit rani serioase in urma accidentului, intrucat nu purta casca de protectie, conform Realitatea.net.

Gene Hackman, in varsta de 81 de ani, a castigat doua premii Oscar - unul pentru rolul principal din filmul "Filiera Franceza/ The French Connection" (1971) si al doilea pentru rolul secundar din lungmetrajul "Necrutatorul/ Unforgiven" (1992).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.