Snoop Dogg a fost arestat in Texas dupa ce unul dintre cateii dresati de brigada Anti-Drog a descoperit marijuana in autocarul rapperului.

Snoop Dogg a fost retinut pe 7 ianuarie in orasul Sierra Blanca, dupa ce nu a reusit sa treaca de o simpla inspectie a autocarului sau. Cainele specializat pentru depistarea drogurilor a gasit un flacon de medicamente cu cateva tigari de marijuana ascunse inauntru.

Rapperul a recunoscut ca drogurile ii apartin dar ca are o reteta pentru ele, din moment ce in California este legal sa detii marijuana, daca ti-a fost prescrisa de doctor. Statul Texas insa are o politica de "toleranta zero" vizavi de "iarba".

Vedeta a primit o citatie pentru posesie de droguri dupa care a fost eliberat.

"Snoop poate sa rezolve intreaga problema platind o amenda de 537 de dolari, daca nu vrea sa conteste citatia. In cazul acesta, ne vom revedea in Instanta" a declarat judecatorul care s-a ocupat de cazul respectiv, citat de MTV.

Il sfatuim pe Snoop Dogg ca data viitoare cand vine "inspectia canina" sa-si asculte propriul sfat. Drop it like it's hot.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.