Actorul declara ca nebunia sa din trecut a fost doar "un episod", iar astazi este o alta persoana. Sheen, in varsta de 46 de ani, este foarte zen acum, concentrat pe noul sau proiect. Este vorba despre un serial de comedie bazat pe filmul Anger Manangement din 2003.

"Nu mai sunt nebun. A fost doar un episod. Acum sunt o persoana diferita decat eram in trecut. Totul este mai calm mai focusat si eu sunt mai cu picioarele pe pamant", a marturisit el razand la o petrecere a Asociatiei Criticilor de Televiziune.

In cazul in care ati trait undeva rupti de lume, anul trecut Charlie Sheen a fost implicat intr-un mare scandal privind concedierea sa din sitcomul "Doi barbati si jumatate". A urmat un circ media, in care Charlie Sheen profita de orice strop de atentie aruncat in directia sa, inclusiv pe Twitter sau Youtube, pentru a zice cele mai nebunesti lucruri.

In prezent, Charlie a scapat de cele doua foste vedete porno cu care traia si este entuziasmat sa se intoarca la lucru, relateaza CNN.

"Am petrecut mai mult timp cu copiii si cu familia si treptat revin la mentalitatea mea de munca. Sunt un tip singur care se bucura de copiii sai."

Despre episodul din "Doi barbati si jumatate" in care personajul sau a fost omorat si a inlocuit cu Ashton Kutcher, Charlie Sheen a declarat: "A fost bizar sa-ti vezi propria inmormantare. A fost putin cam rautacios. Dar toata treaba e moarta si ingropata acum, nu?"

Citeste si Charlie Sheen revine cu un nou show


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.