Maria Dinulescu se pregateste sa paraseasca Romania pentru Statele Unite, din moment ce industria noastra cinematografica nu este destul de dezvoltata.

Pe site-ul actritei a fost publicata pe 6 ianuarie o declaratie pe proprie raspundere, in care Maria Dinulescu se prezinta pe sine si de ce merita sa primeasca o Viza de Abilitati Exceptionale. Genul acesta de vize se acorda artistilor, sportivilor si oamenilor de stiinte de mare succes care vor sa lucreze in SUA.

Actrita, cunoscuta pentru rolurile din California Dreamin' si serialul In Deriva, explica in postarea sa ca Romania nu are o industrie suficient de dezvoltata ca sa mentina adevaratii artisti:

"Desi suntem talentati si avem o istorie bogata care ne-ar putea inlesni dezvoltarea artistica, nu avem industria cinematografica sa ne sustina ca artisti, in care sa cream povesti care pot sa schimbe, sa imbunatateasca si s creeze noi perspective pentru publicul international.

Am decis sa aplic pentru rezidenta in SUA deoarece de fiecare data cand am lucrat cu producatori americani am simtit ca stiu cum sa-mi acorde increderea si spatiul sa ma exprim singura. Am nevoie sa traiesc intr-o tara unde a fi un bun profesionist va atrage intotdeauna aprecierea si sustinerea celor din jur".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.