Campania foto pentru linia de lenjerie creata cu numele lui Beckham a fost anuntata tocmai in iulie 2011. Fanii jucatorului de fotbal de 36 de ani sunt liberi acum sa-l admire, pozele fiind eliberate.

Beckham apare pe rand in galeria de poze purtand diferite modele de lenjerie, cu maiou sau fara. Produsele respective se vor comercializa in reteaua de magazine H&M la preturi destul de decente. 10 lire sterline pentru o pereche de boxeri, de exemplu.

In 2007, Beckham a semnat un contract de trei ani cu casa de moda Armani pentru a fi chipul si "corpul" liniei de lenjerie intima. Beckham recunoaste ca in urma acelei experiente a fost inspirat sa conceapa propria linie de lenjerie.

"Am avut ideea sa fac o colectie de lenjerie de ceva vreme. Am fost inspirat sa creez ceva care ma repezinta ca rezultat al colaborarii mele cu Armani. Abia astept sa impart aceasta colectie cu fanii mei si mama sa ma vada din nou pe panouri publicitate agatate de cladiri", a declarat David Beckham, citat de DailyMail.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.