Studioul Paramount intentioneaza sa transforme filmul World War Z cu Brad Pitt intr-o trilogie.

Momentan proiectul se afla in etapa filmarilor, care din octombrie 2011 s-au mutat in Budapesta. Brad Pitt joaca rolul unui oficial american care aduna dovezi de la supravietuitori ai atacurilor de zombi pentru a demonstra ca o apocalipsa este iminenta.

Filmul se bazeaza pe romanul post-apocaliptic al lui Max Brooks. Desi romanul are structura unei colectii de povestiri ale supravietuitorilor, este totusi o singura carte. Brad Pitt in sine a dezvaluit ca Paramount intentioneaza sa transforme proiectul care initial se referea la un singur film intr-o trilogie, relateaza digitalspy.co.uk.

Putem trage concluzia ca povestea filmului va fi foarte diferita de cea a cartii. Fanii lui Brad Pitt insa se pot bucura, pentru ca vor primi o doza tripla de actiune sangeroasa cu sotul Angelinei. Prima parte a noii trilogii va fi lansata anul acesta, pe 12 decembrie, altfel spus... pe data 12 - 12 - 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.