Doar pentru ca este celebra (si foarte frumoasa) asta nu inseamna ca Salma Hayek nu se confrunta cu anumite probleme.

Intr-un inetrviu acordat Fox News, celebra actrita spune ca se mentine sexy datorita dragostei si sustine ca atata timp cat esti indragostita si esti iubita te vei simti tot timpul sexy.

Actrita mexicana este casatorita cu Francois-Henri Pinault, presedintele executiv al holdingului PPR - specializat in marci de lux, precum Louis Vuitton, si au impreuna o fetita, Valentina, in varsta de trei ani.

Intrebata ce sfaturi le-ar da mamicilor care au si o cariera si care trebuie sa arate imprecabil dimineata cand pleaca la birou, Salma Hayek spune ca oricat de obosita esti, inainte de a merge la culcare, este important sa stii ce vei purta a doua zi.

"Cred ca dormi mai bine daca sti ca ai totul pregatit, in special daca urmeaza sa ai o zi mare”, mai spune actrita.

Anul trecut, frumoasa actrita a dezvaluit secretul siluetei ei: dieta pe baza de insecte. Invitata in emisiunea lui David Letterman, Salma Hayek, in varsta de 44 de ani, a marturisit ca furnicile, lacustele si chiar viermii sunt incredibili de buni si o ajuta sa-si mentina silueta.


Actrita de origine mexicana, cu descendenta libaneza, din partea tatalui, si-a capatat increderea in sine si in sexualitatea sa abia dupa ce a trecut de 40 de ani. Salma marturiseste ca originile sale i-au atras de foarte multe ori insulte si era necajita de copii pentru ca era fie prea scunda, fie prea creola, insa look-ul sau provocator a facut-o sa se integreze perfect la Hollywood pentru ca avea ceva unic.

Actrita a pus si bazele unei noi linii de produse de infrumusetare, Nuance, lansata vara aceasta, care este un tribut pentru bunica sa, care a studiat pentru a deveni cosmetician si realiza potiuni pentru sotiile oficialilor si oamenilor importanti din stat.

"Bunica a inceput sa-mi intretina pielea de cand aveam 12 sau 13 ani. Nu m-am spalat niciodata cu sapun pe fata. Odata, ne-a ras in cap si a facut o pomada cu ou si alte remedii, insa acum frumusetea parului meU se datoreaza ei", marturiseste Salma.

Citeste si:
Mihai Bendeac își caută nevastă. Cum și-a făcut reclamă actorul:...
Mihai Bendeac își caută...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.