Este greu de crezut, dar Britney Spears a implinit sambata 30 de ani.

Parca abia cu putin timp in urma o vedeam pentru prima data la televizor in “Hit me baby one more time” , iar acum, fosta idola a tuturor adolescentelor, este deja matura. Are doi copii, o casnicie esuata, o cadere nervoasa destul de urata si abia acum, la 30 de ani, un nou inceput.

Toti artistii momentului s-au intercut in a-i ura “La multi ani” cantaretei pe Twitter.

Printre cei care i-au transmis urari de bine, se numara: Christina Aguilera, Miley Cyrus, Justin Bieber si Rihanna.

Britney Spears si-a inceput cariera la o varsta foarte frageda, alaturi de Christina Aguilera si Justin Timberlake, in The New Mickey Mouse Club.
Dupa terminarea programului pentru copii, cei trei si-au inceput carierele musicale – insa, pentru o vreme, cea mai de succes dintre ei a fost chiar Britney Spears.

Dupa o relatie lunga cu Justin Timberlake, Britney Spears s-a casatorit cu dansatorul Kevin Federline – cea mai mare greseala a vietii ei.
Dupa multe probleme in casnicie, Britney a facut o cadere nervoasa, si-a tuns tot parul din cap si cariera sa parea a fi terminate.

Cu toate astea, dupa divort, cantareata a inceput sa isi revina, iar acum pare sa o fi luat din nou pe drumul cel bun, inapoi in inimile fanilor.

La multi ani Britney Spears!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.