oi noaptea, Voltaj a primit titlul de Best Romanian Act, la MTV Europe Music Awards (Lisabona, Portugalia) insa nu in cadrul fastuoasei gale, dupa cum am vazut noi la televizor. Secventele cu inmanarea titlului au fost filmate cu o jumatate de ora inaintea ceremoniei, pe aceeasi scena pe care, mai tarziu, au fost aclamate vedete ca Robbie Williams, Shakira sau Madonna. in opinia fanilor statiei noastre MTV, Voltaj a detronat la voturi Parazitii, Akcent, Dj Project, dar mai ales Morandi, desi performantele grupurilor in materie de popularitate au stabilit contrariul pe 2005.

Moderatoarea Diana Munteanu si-a pregatit speach-ul in limba romana, ca si cei de la Voltaj (Calin Goia, Boby Stoica si Gabi Constantin), desi publicul n-a inteles o iota. Revenind la lumea buna, cei mai castigati au fost grupurile Coldplay ("cel mai bun cantec", "cea mai buna performanta in UK") si Green Day ("cea mai buna performanta rock", "cel mai bun album"). Printre castigatori s-au mai numarat: Robbie Williams ("cel mai bun cantaret"), Alicia Keys ("cea mai buna performanta r&b") si Shakira ("cea mai buna cantareata").


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.