E posibil ca in 2012 formatia americana sa sustina un concert in Romania, daca se gaseste promoterul potrivit.

Red Hot Chili Peppers au anuntat datele de turneu pentru 2012 pe site-ul lor, iar pe 1 septembrie vor sustine un concert pentru vecinii nostri bulgarii, in Sofia pe stadionul Georgi Asparuhov. Pentru romanii interesati sa sara peste granita anul viitor, biletele la concertul respectiv au preturi intre 70 si 150 de leva (35 - 76 de euro).

Exista posibilitatea ca rockerii americani sa faca o oprire si in Romania, cea mai vehiculata data fiind 3 septembrie. Momentan se poarta discutii intre managementul trupei si trei promoteri de pe meleagurile noastre
, relateaza Metalhead.

Concertele din Bulgaria si (daca avem noroc) cel din Romania, fac parte din turneul "I'm with you", prin care formatia isi promoveaza albumul omonim. Turneul se va desfasura intre anii 2011 si 2013 si este primul turneu al formatiei de la "Stadium Arcadium" desfasurat intre 2006 si 2007.

Este de asemenea primul turneu al formatiei in noua sa componenta, cu chitaristul Josh Klinghofer care l-a inlocuit pe John Frusciante, despartit de trupa in 2009.

Nu putem decat sa speram ca Romania este o destinatie destul de atractiva si potential profitabila pentru "ardeii iuti", avand in vedere concertele mari organizate cu succes la noi in ultimii ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.