Catinca Roman, unul dintre cei mai exclusivisti designeri din Romania, se distinge prin atitudinea fata de lux. Dupa o absenta din moda romaneasca, aceasta a revenit in forta cu un showroom de semnatura, Caliana, si o energie creativa deosebita.

  • 1. Ai lansat recent showroom-ul Caliana. Ce te-a motivat sa faci asta?

Moda este o afacere in care imaginea primeaza iar vizibilitatea este esentiala. Dincolo de aceste aspecte, un showroom este o investitie necesara pentru ca duce la consolidarea si perfectionarea relatiei designer – client. Impreuna cu Dana Pintilie, asociata mea, ne dorim sa construim un business frumos, interesant, de viitor, pe care sa-l transmitem mai departe fetelor noastre, scrie Kudika.ro.

  • 2. Cat de mult te-ai implicat in amenajarea locului, ti-ai pus amprenta asupra designului interior?

Designul interior al showroom-ului a fost gandit de mine impreuna cu asociata mea, Daniela Pintilie, in asa fel incat sa ne reprezinte atat pe noi, cat si brandul Caliana by Catinca Roman. Noi am ales obiectele de decor, gama de culori, tapetul cu imprimeu “animal print”.

Citeste articolul complet pe Kudika.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.