Catogoric bate vantul schimbarii prin trupele autohtone. Tot mai multe formatii se destrama din te miri ce. Principalul motiv se pare ca este orgoliul. Cei care au dat tonul au fost membrii trupei "O-Zone", apoi cei de la "Kripton" si in urma cu cateva saptamani si-au anuntat despartirea si cei de la formatia "Bosquito". "Este adevarat. Desi inca mai aparem impreuna in concerte, s-a pus problema despartirii. In plus, fiecare vrea un alt drum. Este normal sa fie diferente de opinie atat timp cat sunt si diferente de varsta.

Mai multe nu vreau sa comentez, sa lasam timpul sa decida", a spus Soso, unul dintre membrii trupei "Bosquito". Acum pe piata muzicala romaneasca a fost lansata o noua bomba: membrii formatiei "El Negro" au incetat colaborarea. Potrivit Vip, decizia i-a apartinut liderului, Bogdan Negroiu. Primul care a renuntat acum un an la "El Negro" a fost Stevie Bass, care s-a indreptat spre o cariera solo.

Acum solistul Bogdan Negroiu s-a hotarat sa renunte si el la vechii membrii in favoarea altora. Dupa ce le-a dat papucii lui Alex, Saxy, Turla, George si Ciupi, Bogdan a inceput sa-si caute noi parteneri. Se pare ca i-a gasit, pentru ca a si sustinut un concert saptamana trecuta intr-o noua formula. Pana acum i s-au alaturat solistului, Brutus cu care "El Negro" mai colaborat si in trecut", si Beavis urmand ca pe parcurs sa li se alature si alti membri.

'Nu mai credeam in formula asta>>

Bogdan spune ca decizia de incetare a colaborarii cu vechii membri a fost luata dupa ce a realizat ca performantele lasa de dorit. "Eu, personal, nu mai credeam in formula aceea, aveam nevoie de un refrech si de o reorientare, dar nu a fost vorba de o cearta cu ceilalti membri. Le-am comunicat ca nu mai vreau sa fac parte din formatia "El Negro", practic m-am autoeliminat din aceasta formula.

Am avut intentia chiar de a renunta la nume, dar apoi m-am gandit ca, in fond, El Negro e un brand care trebuie intretinut si chiar relansat. Ar fi insemnat sa renunt la toata munca mea de pana acum si ar fi fost pacat", a mai spus Bogdan.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.