De curand, o serie de ziare centrale au lansat o stire despre Pepe, conform careia acesta si-ar fi batut iubita in prezenta parintilor artistului, din pricina unor divergente privind casatoria cu Oana Zavoranu. Artistul dezminte acest zvon, marturisind ca «se simte folosit»:
'Este absolut aberant ceea ce se scrie! Nu este prima oara cand presa dezinformeaza publicul fara a verifica datele publicate. Dar acum chiar m-am simtit folosit: pe seama mea si a Oanei isi fac ei vanzare. Nu mi se pare deloc profesional. In momentul in care presa sustine ca am batut-o, eu eram in Spania, iar Oana avea filmari. Culmea este ca relatia noastra merge mai bine ca niciodata, asa ca invit jurnalistii sa se documenteze inainte sa publice astfel de stiri", a incheiat Pepe.

Destul de afectati de cele aparute in presa, Oana si Pepe incearca sa ignore gurile rele si sa se concentreze asupra muncii lor. Oana este implicata in filmarile de la noua telenovela, iar Pepe in proiectele sale muzicale, cu atat mai mult cu cat se prega-teste pentru lansarea noului sau videoclip 'Inima nebuna>>, titlu ce da numele celui mai recent album al sau.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.