Invitata in emisiunea Kiss Music, cantareata a dezvaluit ca inca din copilarie avea spirit de afacerista.

"Primii bani i-am castigat din vanzarea unor corcoduse si din vanzarea florilor. Tatal meu de mica m-a invatat cum sa fac bani. Se pare ca mi-a intrat in sange, a inceput sa-mi placa", a declarat Andreea Banica raspunzand la intrebarea "Cum ai facut primul milion?".

Vedeta a povestit ca isi imparte cu greu timpul intre familie si cariera artistica: "Fac naveta de la Bucuresti la Constanta, pentru ca Sofia este la gradinita la Eforie. Am preferat sa o tin la Eforie mai mult datorita aerului marii. Eu sunt nascuta acolo, sunt crescuta la mare si stiu ce inseamna. Probabil ca de la anul o vom aduce mai aproape de noi".

Andreea Banica a mai povestit ca saptamana viitoare va filma videoclipul piesei Electrified si ca se mentine in forma mancand alimente cu indice glicemic scazut si facand foarte multa miscare. "Sunt o femeie fericita si asta se vede si in exterior", a spus ea.

Raspunzand la intrebarea unei admiratoare, invitata a declarat ca, daca n-ar fi fost artista, i-ar fi placut meseria de stewardesa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.