Avril Lavigne sustine ca are fata complet distrusa, dupa ce a fost agresata de cinci persoane in barul unui hotel din Hollywood.

Cantareata canadiana spune ca a fost agresata de cinci persoane dupa ce s-a implicat intr-o cearta cu o femeie, in barul hotelului Roosevelt din Hollywood, scrie nme.com.

Vedeta, care la acel moment se afla in compania iubitului ei Brody Jenner, spune ca in urma conflictului s-a ales cu un ochi invinetit, nasul spart si alte cateva rani la nivelul corpului.

"Eu nu ma bat. Nu cred in bataie. Pentru a lamuri lucrurile, vreau sa va spun ca am fost atacata de cinci persoane, noaptea trecuta, fara niciun motiv. Nu e deloc cool. Fata mea e complet distrusa. Am un ochi invinetit, nasul spart, parul smuls, zgarieturi, vanatai si taieturi. Nu e deloc ok sa ii abuzezi pe ceilalti. Violenta nu este niciodata o solutie
" , a scris Avril Lavigne pe contul sau de Twitter.

Acesta nu este singurul incident din 2011 in care artista a fost victima unor acte de violenta sau a fost implicata indirect in astfel de acte.

In vara, in timpul unui concert sustinut in Brazilia, cantareata a fost atacata pe scena de o admiratoare iar in septemebrie a tinut prima pagina a tabloidelor dupa ce un barbat si-a injunghiat mama de noua ori, in timpul unei altercatii, incercand sa intre in posesia unor bilete la un concert de-al ei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.