Grupul international Cirque du Soleil soseste in Romania pentru prima data cu emotionanta sa productie Saltimbanco. Spectacolele vor avea loc incepand de pe 8 pana pe 12 februarie, zilnic la Romexpo Bucuresti, in Pavilionul Central.

Saltimbanco este cel mai longeviv spectacol al Cirque du Soleil si a fost prezentat incepand cu 1992 de nenumarate ori cu casa inchisa publicului din lumea intreaga (Europa, America de Nord, America de Sud, Australia, Japonia, Noua Zeelanda), in total peste 11,5 milioane de fani entuziasti. In 2007, spectacolul a fost readaptat.

Un clasic Cirque du Soleil la apogeul sau, Saltimbanco este o sarbatoare caleidoscopica si captivanta, dedicata agilitatii si artei, cu o distributie de 50 de artisti de mare calibru provenind din 20 de tari diferite.

Atat reprezentatiile solo, cat si coregrafiile de grup din Saltimbanco constituie momente de acrobatie unice, uluitoare si in acelasi timp demonstratii incredibile de forta. Incepand de la demonstratiile de echilibru, salturi si piruete la limita imposibilului din “Prajinile Chinezesti” sau “Leaganul Rusesc”, continuand cu momentele de “Trapez” sau “Bungee” ce sfideaza gravitatia sau cu reprezentatiile de “Jonglerie” care fac deliciul publicului, pana la indelung aclamatii si unicii “Clovni”.

Expertiza tehnica si designul extravagant se impletesc cu costume spectaculoase, jocuri orbitoare de lumina, umor, muzica senzationala si magie. Plin de farmec, culoare, amuzament, Saltimbanco este un spectacol de vazut alaturi de intreaga familie. Saltimbanco este cel mai longeviv spectacol al Cirque du Soleil, o adevarata opera ce sfideaza trecerea timpului.

  • Bilete in avans sunt disponibile exclusiv membrilor Cirque Club timp de 24 ore, maine, 8 noiembrie. Inscrierea in Cirque Club este gratuita si ofera membrilor sai acces in avans la bilete, oferte speciale si informatii exclusive din spatele scenei. Pentru a deveni membru, intrati pe www.cirqueclub.com.

Incepand cu 9 noiembrie, pana pe 14 noiembrie, inclusiv, biletele sunt disponibile exclusiv pentru clientii Orange, in Orange shop, si pe www.eventim.ro.
Citeste si:
Un nou spectacol Cirque du Soleil programat, la cererea publicului
Un nou spectacol Cirque du...

Din 15 noiembrie, biletele vor fi disponibile pe www.cirquedusoleil.com/saltimbanco sau in reteaua Eventim din magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas si pe www.eventim.ro. Tichetele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Events din Bd. Lascar Catargiu nr. 15 A, sau la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

  • Preturi bilete:

Level 0 VIP 328,32 lei
Level 0 Tribunes 218,88 lei
Level 1 Tribunes 120,38 lei
Premium seats 286,54 lei
Level 00 Front Row 437,76 lei

Bilete reduse pentru copii (reducerea e valabila pentru copii cu varste pana la 12 ani, inclusiv; accesul se face doar insotit de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste varsta copilului: certificat de nastere, carnet de elev, pasaport).

Level 0 VIP 229,82 lei
Level 0 Tribunes 153,22 lei
Level 1 Tribunes 84,27 lei
Premium seats 199,18 lei

Citeste si:
Cirque du Soleil si-a anulat reprezentatiile in China
Cirque du Soleil si-a anulat...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.