Pictorialul realizat de ministrul Turismului a trecut de granitele noastre si apare pe prima pagina a unui tabloid britanic.

In articolul "Un ministru roman, in rochie din latex pentru coperta unei reviste” un critic declara pentru publicatia DailyMail ca Udrea „este un politician talentat, dar trucurile de acest gen nu o ajuta, nici pe ea, nici pe altele".

"Pacat ca nu este atat de doritoare sa ne arate politicile ei, asa cum este sa isi arate corpul”, a declarat acesta.

Publicatia citata aduce vorba si de postarea doamnei Udrea, pe blogul personal, in care vorbeste despre "femeile-iconice care au schimbat felul in care politica se face in lume”.

Sunt femeile care au aratat ca pot fi mai bune decat un barbat chiar la jocul pe care ei l-au inventat.

Asa se face ca, in acest moment, exista nu mai putin de 9 femei care detin functia de presedinte al tarilor lor: Dilma Rousseff (Brazilia), Laura Chinchilla (Costa Rica), Roza Otunbayeva (Kargastan), Dalia Grybauskaite (Lituania), Cristina Kirchner (reconfirmata presedinte al Argentinei pe 23 noiembrie), Pratibha Patil (India), Ellen Johnson Sirleaf (Liberia), Tarja Halonen (presedinte al Finlandei din 2000) si Mary McAleese (Irlanda)

In logica aceasta, mi-as dori foarte mult sa vad ca, si in Romania, unul dintre partidele mari e suficient de deschis sa propuna o femeie curajoasa si priceputa la cea mai importanta functie in stat” a scris Elena Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.