Primarul Constantei, Radu Mazare, este primul barbat care a aparut pe coperta editiei romanesti a celebrei reviste pentru barbati Playboy.

"Radu Mazare este unul dintre veritabilii playboy din Romania si acesta este motivul pentru care am decis sa-i acordam cinstea de a fi primul romin care apare pe coperta revistei iepurasului cu papion”, scrie playboy.ro.

In anul 2009, Radu Mazare a pozat pentru revista Playboy, intr-un pictorial desprins din anii '30, cu gangsteri si masini de epoca, sedinta foto desfasurandu-se in Portul Constanta.

"Am mai aparut o singura data in Playboy, dar nu am fost pe coperta. E o noutate, dar cica au aparut si la americani niste smecheri"
, a spus Mazare in luna septembrie cand a anuntat ca va aparea pe coperta Playboy.

In istoria de aproape 60 de ani a Playboy US, doar 8 barbati au aparut pe coperta celei mai celebre reviste de barbati din lume: Peter Sellers (1964), Burt Reynolds (1979), Steve Martin (1980), Donald Trump (1990), Jerry Seinfeld (1993), Dan Aykroyd (1993), Leslie Nielsen (1995) si Seth Rogen (2009).

„Am simtit nevoia ca la aniversarea a 12 ani de Playboy in Romania sa avem o coperta speciala. De aceea, am ales ca, in premiera, sa avem un barbat pe coperta. Nu vom repeta aceasta abordare prea curand, motiv pentru care acest numar aniversar este unul de colectie”,
a declarat Catalin Mihaila, redactor sef Playboy, potrivit observator.ro.

Desi apare inconjurat de mai multe domnisoare sexy, "imbracate" doar cu papioane, Radu Mazare a marturisit ca nu are fantezii deocheate si ca nu ar plati niciodata ca sa aiba mai multe femei in acelasi timp in patul sau, scrie perfecte.ro.

"Daca nu umbli cu haimanale, n-ai cum sa aduci nici doua fete cu care tu ai o relatie normala, sentimentala, in acelasi pat. Sigur, pe bani, se poate face usor. Dar eu n-am facut-o, nici nu-mi place. Nu am asemenea fantasme. Mie-mi place sa cuceresc, nu-mi place sa platesc", a raspuns Radu Mazare


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.