Iubita lui Costi Ionita, Issa, jumatatea trupei Elegance, il insala pe cantaret cu un barbat insurat, din Buzau. Cei doi au fost vazuti impreuna, zilele trecute, intr-un bar din centrul Capitalei.

Costi Ionita traieste (sau traia...) de ceva vreme o frumoasa poveste de dragoste cu o blonda apetisanta pe numa Issa. Pana sa-l intalneasca pe cantaret, tanara era doar o anonima, iar cariera artistica era doar in visele ei. Numai ca manelistul a pus ochii pe ea, s-au indragostit si, in scurt timp, Issa a devenit jumatatea trupei Elegance.

Asadar, Costi a fost cel care a lansat-o pe piata muzicala, i-a stat alaturi si a sprijinit-o cand a venit vorba de o aparitie nud intr-o revista dedicata special barbatilor si i-a indeplinit tinerei cele mai nebanuite dorinte. De fiecare data cand erau intrebati, cei doi declarau in stanga si in dreapta ca sunt foarte fericiti impreuna, dar niciodata nu aduceau vorba de casatorie. Probabil ca stia el ceva.

Acum, stie toata lumea. Issa il insala pe Costi cu un barbat pe nume Oncel Liviu Petrut. Si asta nu-i tot, iubitul iubitei lui Costi Ionita, cum spun colegii nostri de la revista Ciao!, in ultimul numar, are 30 de ani, o nevasta si doi copii, la Buzau. Cei doi amorezi, Issa si Liviu, au fost vazuti intr-o joi, in jurul orei 18.30, la un pub din centrul Capitalei, unde pe langa faptul ca erau impreuna, erau si tandri unul cu celalalt.

Costi Ionita ne-a declarat, in schimb, ca relatia cu blonda de la Elegance a luat sfarsit cu ceva vreme in urma, asa ca Issa era libera sa iasa cu cine vrea. "Ne-am despartit de mult timp, de cateva luni chiar. Asa ca nu vad nici o problema in ceea ce priveste persoana cu care se afiseaza Issa", a marturisit cantaretul.

El nu a vrut sa comenteze motivul despartirii, spunandu-ne doar ca "au existat cateva neconcordante". Cu toate ca relatia amoroasa a incetat de multa vreme, din punct de vedere profesional cei doi inca colaboreaza . "Cu toate ca ne-am despartit, inca ma ocup de proiectul Elegance, inca exista o colaborare din punct de vedere profesional. Nu pot sa spun ca s-a terminat urat relatia noastra, altfel nu aveam cum sa mai lucram impreuna" , ne-a marturisit vedeta.

De cealalta parte, Issa ne-a spus ca momentan nu vrea sa comenteze in nici un fel fotografiile aparute in revista Ciao!, in care aparea alaturi de barbatul din Buzau: "Nu comentez nimic. Chiar daca ar fi ceva de spus, nu este nici cazul si nici momentul sa fac vreo declaratie", ne-a marturisit fosta iubita a cantaretului. Intrebata fiind daca este adevarat ca s-a despartit de acesta, Issa, luata prin surprindere de intrebarea noastra, ne-a raspuns tot cu tacere. I-am promis insa ca o s-o mai sunam!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.