Potrivit unui sondaj realizat de Yahoo si revista Fitness, Jennifer Aniston a fost votata vedeta cu cel mai frumos corp.

Simpatica actrita a primit 34% din totalul voturile. Podiumul a fost completat de actrita Halle Berry si Beyonce, iar pe locurile urmatoare s-a clasat Kim Kardashian si actrita Blake Lively, scrie contactmusic.com.

In urma acestui sondaj, Jennifer Aniston a ocupat prima pozitie si in topul „cel mai frumos corp pe care barbatii si-ar dori ca iubitele sau sotiile lor sa il aiba" si "cel mai frumos corp al unei vedete feminine de peste 40 de ani".

De asemenea, abdomenul ei s-a clasat pe primul loc in sondajul intitulat "cea mai frumoasa parte a corpului pe care femeile si-ar dori sa o aiba".


Secretul siluetei ei?
Mult sport si o dieta bogata in fructe si legume. Pe langa exercitiile fizice, Aniston face si yoga cu celebrul professor Mandy Ingber iar cei doi bucatari ai sai Jewels si Jill Elmore au grija ca aceasta sa fie "disciplinata" si in bucatarie.

  • Trecand la partea masculina, Will Smith a fost desemnat "vedeta al carei corp cei mai multi dintre barbati si-ar dori sa il aiba" iar Brad Pitt are "cel mai frumos trup masculin al unei vedete de peste 40 de ani".

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.