Taylor Swift, in varsta de 21 de ani, a fost desemnata femeia anului 2011 de catre revista Billboard, devenind cea mai tanara artista care a primit acesta distinctie.

Cantareata de muzica country a vandut peste 20 de milioane de albume in toata lumea si se poate mandri cu patru premii Grammy. Cel mai recent album al ei "Speak Now" a ajuns unul dintre cele mai bine vandute materiale din Statele Unite anul acesta.

"La doar 21 de ani, Taylor deja a reusit sa aiba un impact major in muzica si a fost un model pentru alti cantareti si compozitori de pretutindeni. Astept cu nerabdare sa vad cum isi va extinde si mai mult cariera in urmatorii ani”, a declarat unul dintre editorii revistei Billboard, Bill Werde.

  • In august, Taylor Swift a primit sase trofee la Teen Choice Awards 2011, fiind considerata marea castigatoare a acestei gale.

Cantareata, a carei popularitate a inceput sa creasca in 2006, cand si-a lansat albumul de debut, la varsta de 16 ani, a fost desemnata "Ultimate Teen Choice".

  • Urmatoarea provocare pentru tanara cantareata sunt premiile American Music Awards, unde a primit trei nominalizari, printre care si la categoria “artistul anului”.

Anul trecut, Fergie a fost desemnata femeia anului de revista Billboard.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.