Tenorul Costel Busuioc a ajuns, miercuri seara, la Spitalul Judetean din Timisoara, dupa ce, sustine el, a fost batut de patronul unei spalatorii auto din municipiu in momentul in care a cerut bonul fiscal.

Purtatorul de cuvant al Politiei Timis, Emil Andrei, a declarat ca politistii Sectiei 3 de Politie din Timisoara au chemat de urgenta o salvare pentru a-l transporta la Spitalul Judetean din municipiu pe Costel Busuioc, caruia i s-a facut rau, miercuri seara, in timp ce redacta o plangere.

Costel Busuioc a spus ca miercuri seara a dus cateva covoare la spalat la o spalatorie auto din municipiu, iar in momentul in care a cerut bon fiscal a fost batut de patronul firmei. Dupa investigatii medicale, tenorul, care acuza dureri la fata si la coaste a fost lasat de medici sa plece acasa, relateaza MEDIAFAX.

Conform purtatorului de cuvant al Politiei Timis, politistii au inceput cercetarea penala fata de patronul spalatoriei auto pentru loviri si alte violente.

De cealalta parte, patronul spalatoriei, Romica Bejenariu, a declarat ca nu el l-a batut pe Costel Busuioc, ci un angajat al sau.

Conform anchetatorilor, Bejenariu a mai fost cercetat in mai multe dosare penale pentru acte de violenta si amenintari, inclusiv asupra unor politisti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.