Saptamana aceasta, invitatii speciali ai seriei Kiss Live sunt rockerii de la Vita de Vie. Invitatia a fost acceptata cu placere, mai ales ca se cunoaste faptul ca membrii trupei au luat pozitie de cate ori au avut ocazia impotriva playback-ului. Mai mult, in urma cu mai multi ani, au compus chiar o piesa, "Vinolamine", in care sunt ironizate trupele care practica playback-ul in mod constant.

Anul de nastere al trupei este 1996. Debutul a fost marcat de piesele "Te voi rapi la noapte" si "Rahova", care la scurt timp de la lansare s-au instalat pe pozitii confortabile in topurile romanesti, lucru care a dus la semnarea unui contract cu Casa de discuri Zone Records pentru lansarea primului album.

Numit "Rahova", albumul a fost lansat pe piata in aprilie 1997. Piese de pe album, precum "Ozosep" sau "Abdullah", au ocupat saptamani intregi prima pozitie a topurilor difuzate de catre posturile de radio. Notorietatea dobandita la scurta vreme de la lansare aduce trupei invitatii de a participa la mari turnee nationale... Cam asa suna inceputul CV-ului Vita de Vie.

Asta-seara, incepand cu ora 21.00, KissFM si Vita de Vie (Adrian "Rares" Despot - voce si chitara acustica, Mircea "Burete" Preda - chitara bass, Sorin "Nasu" Danescu - clape, Cezar Popescu - chitara electrica, Sorin "Pupe" Tanase - tobe si programari) ii asteapta pe amatorii de cantari autentice la un nou concert Kiss LIVE in Club ONX.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.