Vara s-a incheiat si marile cluburi din Capitala se redeschid in curand. Petrecerile se vor tine lant, bauturile vor curge, iar barmanii vor incerca sa creeze cele mai spectaculoase cocktailuri.

  • 10. Mai Tai : 17 lei

In Centrul Vechi, bauturile sunt mai ieftine si acest lucru se vede si in cazul bauturilor mixate, complexe. Astfel, un Mai Tai clasic costa 17 lei la Freddo Cafe, una dintre cele mai mari terase din zona, potrivit lui Iulian Petrisor, managerul localului, relateaza wall-street.ro.

Bautura are ca ingrediente principale romul, lichior curacao de portocale, suc de lime si apa de flori de portocala si se serveste ornat cu felii de ananas.

  • 9. The Gate Cocktail : 19 lei

Ingredientele pentru cocktailul casei in The Gate sunt: grenadine, suc de portocale, blue curacao si tequila, potrivit lui Viorel Octavian Chirita, managerul The Gate Lounge. Preturile cocktailurilor in The Gate raman si in acest sezon la 19 lei.

  • 8. Long Island Ice Tea: 20 lei

Un adevarat clasic pentru cunoscatorii amestecurilor pe baza de triplu sec, Long Island Ice Tea este foarte cautat in Kristal Glam Club, potrivit managerului Dan Borzea. Desi clubul se afla inca in renovari, preturile nu se vor schimba, cel mai probabil, in urmatorul sezon, un cocktail avand in continuare pretul de 20 de lei.

Citeste topul integral pe Wall-Street.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.