Catrinel, urmarita de politie la prima sedinta foto realizata dupa casatorie

Proaspat maritata Catrinel Menghia apare seminuda pe coperta revistei "Tabu". "A acceptat fara retineri propunerea noastra pentru ca este vorba despre un set de fotografii de arta", spune Catinca Roman, redactor-sef al revistei "Tabu". Plecata de doi ani la Milano pentru un contract cu Emporio Armani, (linia de lenjerie), Catrinel Menghia a uimit lunile trecute anuntand ca a decis sa se marite. Hotarare grea pentru un fotomodel de numai 20 de ani si in plina ascensiune, care isi petrece timpul mai mult in calatorii, sedinte foto sau prezentari de moda.

In rol de sotie

Nunta cu procuratorul italian Massimo Brambatti, colaborator al clubului Juventus, a readus-o pe Catrinel Menghia pe primele pagini ale ziarelor din tara (asa cum a facut-o, cu doi ani in urma, si despartirea ei de Razvan Fodor, pe atunci lider al trupei Krypton). "Am decis ca este o fata care a stiut ce vrea in viata si mi s-a parut interesant felul in care reuseste sa impace viata personala cu cariera", spune Catinca Roman, care a realizat, pentru revista "Tabu", prima sedinta foto cu proaspat maritata Catrinel. Catinca a fotografiat-o pe Catrinel la numai o zi dupa nunta si doar cu o zi inainte ca mireasa sa plece pentru a onora un contract in Spania.

Cu trepiedul in spate

Imbracata intr-o rochie neagra, semnata de creatoarea Maria Hohan, Catrinel a strabatut pietele din Milano cu alai mare de stilisti fotografi, simpli curiosi si, nu in ultimul rand, politie. "Ca sa fotografiezi in Milano cu aparate profesioniste trebuie sa ai o autorizatie speciala de la primarie, care in mod normal se obtine foarte usor, dar noi nu aveam timp.

Dupa vestile privind pericolul unor atacuri teroriste, in Milano au fost sporite masurile de securitate, asa ca am strans rapid mai multe echipaje de politie in jurul nostru. In cele din urma ne-au lasat sa fotografiem fara autorizatie, dar cu conditia sa nu punem niciunul dintre aparate pe jos. Asa s-a facut ca am tinut toate trepiedele in brate pe toata durata sedintei foto", spune Catinca.

Temperamentali, italienii s-au adunat sa-i transmita lui Catrinel diverse mesaje, cu atat mai mult cu cat aceasta si-a schimbat de mai multe ori tinutele chiar in strada. "Cu sotul ei, Massimo, nu ne-am intalnit si nici nu am fost la ea acasa. Abia si-au cumparat apartamentul si nu era amenajat, in plus, nu am dorit sa abuzam de amabilitatea lor", spune Catinca.

Investitii cu impact

Pentru pictorialul de la Milano (deplasare, onorarii fotograf, machioza etc.) au fost investiti jur de 3.000 de euro . "Este important sa faci astfel de investitii", spune Catinca Roman. "Chiar daca posibilitatile din Romania nu sunt pe masura celor de afara, impactul este foarte mare. Cred ca publicul, care devine din ce in ce mai avizat, sesizeaza diferenta", mai spune ea.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.