Grupul american Black Eyed Peas si-au anulat participarea la concertul organizat in memoria cantaretului Michael Jackson - ce va avea loc pe 8 octombrie, la Cardiff -, din cauza "unor imprejurari ce nu au putut fi evitate".

Grupul american urma sa sustina un recital, sambata, pe Millenium Stadium din Cardiff, in cadrul show-ului "Michael Forever: The Tribute Concert".

Potrivit bbc.co.uk, grupul Black Eyed Peas si-a anulat participarea la acest concert din cauza "unor imprejurari ce nu au putut fi evitate".

Chris Hunt, directorul executiv al companiei care organizeaza evenimentul, Global Live Events, a declarat: "Va anuntam cu mare regret anularea recitalului pe care Black Eyed Peas trebuia sa il sustina in cadrul concertului «Michael Forever: The Tribute Concert», insa asteptam cu nerabdare ca acea seara sa fie una minunata, gratie altor artisti extraordinari".

Actorul american Jamie Foxx va fi prezentatorul principal al evenimentului "Michael Forever - The Tribute Concert", relateaza MEDIAFAX.



Printre artistii care vor participa la concert - organizat de mama starului si de alti frati si surori ai "regelui muzicii pop", precum La Toya, Tito, Marlon si Jackie - figureaza 3T, un grup format din trei nepoti ai megastarului, Christina Aguilera, Cee Lo Green, Smokey Robinson, Gladys Knight, Ne-Yo, Pixie Lott, Alien Ant Farm, Leona Lewis, JLS, Alexandra Burke si Craig David.

Beyonce a confirmat, la randul ei, ca va canta, prin satelit, la concertul organizat in memoria lui Michael Jackson. Totodata, cantareata Jennifer Hudson a anuntat ca va fi prezenta la concertul din Tara Galilor.


Randy si Jermaine Jackson, fratii lui Michael, au incercat sa organizeze un eveniment similar la Viena, in 2009, dar nu au reusit.
Citeste si:
Noi artisti confirmati la Festivalul El Carrusel 2019
Noi artisti confirmati la...

La fel ca fratii ei Randy si Jermaine, Janet Jackson a anuntat, recent, ca nu va fi prezenta la concertul de la Cardiff, considerand ca este imposibil pentru ea sa participe la un show care va avea loc in aceeasi perioada in care este programat procesul medicului personal al starului, Conrad Murray, acuzat de uciderea involuntara a "regelui muzicii pop".

Millenium Stadium din Cardiff dispune de 75.000 de locuri. Potrivit organizatorilor, aceasta arena este cea mai mare sala de spectacole complet acoperita din Europa.

Incasarile rezultate din vanzarea biletelor vor fi donate unor renumite fundatii de caritate americane si britanice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.