Actrita Cristina Cioran se poate lauda la varsta ei cu o cariera de succes. Imediat dupa ce a incheiat filmarile la telenovela romaneasca "Numai iubirea", a semnat un contract pentru a juca intr-o noua telenovela. Si unde mai pui ca are si o emisiune numai a ei. Atunci unde-i buba? Daca pe plan profesional ii merge din plin, nu acelasi lucru se poate spune despre viata amoroasa. Cristina are o relatie cu Radu de mai bine de trei ani. Asta nu ar fi o problema, numai ca barbatul are un copil dintr-o relatie anterioara.

Fosta lui iubita, Viorica Voda, nu o simpatizeaza pe Cristina Cioran si nu ezita sa o "balacareasca" ca la usa cortului de cate ori are ocazia, acuzand-o pe actrita ca i-a furat barbatul. "Nu vreau sa fac nici o declaratie publica. Este adevarat ca am trecut printr-o perioada dificila, dar am un copil minunat, imi fac meseria si incerc sa-mi gasesc linistea. Eu nu vreau sa-mi fac publicitate la modul acesta. Imi fac meseria cum ar trebui facuta. Nu joc in telenovele, eu am facut o scoala.

Eu si Radu suntem mai buni prieteni ca niciodata, ne vedem in familie, ne facem concediile impreuna. Cristina este femeia vanator. Probabil asa l-a cucerit pe Radu. Nu este un om de calitate. Este genul care face scandal, vine peste tine. Ea vine in apartamentul lui Radu si isi mai lasa asa un accesoriu ostentativ. Am avut o discutie cu Radu si i-am spus ca n-as vrea sa vada copilul lucrurile ei intime plasate ostentativ prin casa", a spus Viorica Voda revistei Vip.

Cristina isi contraataca rivala

De cealalta parte a baricadei, Cristina Cioran infirma acuzatiile rivalei, considerand ca nu este la mijloc decat o razbunare ieftina. "Eu nu am ce sa declar. Radu, prietenul meu, a avut o iubita, iar din aceasta relatie a rezultat un copil. Ei s-au despartit. Nu mai locuiesc impreuna. Singura relatie pe care o mai au este prin intermediul copilului. Nu este adevarat ca ei merg impreuna in concediu. Eu si Radu mergem impreuna cu copilul in concediu. Ea este o femeie geloasa si ar spune orice.

Din nefericire, ea, nefacand televiziune, este o frustrata, dar in urma acestui articol, facandu-i-se publicitate, va primi si ea probabil oferte de la televiziuni. Eu chilotii mi-i tin unde trebuie. Important este ca mie imi merge bine, si eu cu Radu suntem fericiti", a spus Cristina Cioran.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.