Site-ul medical WebMd i-a luat actritei Christina Hendricks, starul serialului "Mad Men", un interviu pentru a afla cum reuseste sa se mentina in forma.

Doua componente esentiale ale stilului de viata al actritei sunt increderea in sine si apropierea de sotul ei, actorul Geoffrey Arend.

  • Care este stilul de viata si care sunt principiile Christinei Hendricks? De unde vine increderea ei de sine?

1. Accepta-te pe tine insuti. Inainte sa devina actrita, Hendricks a fost model in New York si Europa. Dupa ce s-a ingrasat cu aproape 7 kilograme in Italia, aderand la stilul culinar local, ea a hotarat sa isi imbratiseze formele ofertante. Adica, in loc sa urmeze diete stricte, Christina Hendricks mananca tot ceea ce ii face placere si este sanatos.

2. Nu te concentra asupra unui ideal. Hendricks este foarte ingaduitoare cu ea insasi. "Fii buna cu tine insuti", spune ea. “Forma corpului meu nu este un focus in viata mea. Am fost intotdeauna in forma, am fost intotdeauna foarte activa si intotdeauna sanatoasa si am incercat mereu sa imi traiesc viata exact asa cum este. Este dragut ca in ultima perioada primesc foarte multa atentie pentru felul cum arat”.

Citeste mai multe despre Christinei Hendricks pe Garbo.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.