Celebrul cantaret si sotia sa planuiesc ca anul viitor sa devina parinti si deja au hotart cum isi vor boteza micutii.
"Ayda vrea sa avem o echipa de fotbal, insa eu vreau sa am doar doi copii: un baiat si o fata. Ii vom numi Woody si Sonny. Frumos, nu? Ayda vrea sa facem chiar acum un copil, insa, abia am revenit din turneu. Pana la Craciun o sa ma odihnesc si apoi trecem la practica", a declarat Robbie Williams potrivit Female First.

Cantaretul, in varsta de 37 de ani, care s-a casatorit cu Ayda in august 2010, spune ca se bucura ca a asteptat pana acum sa-si intemeieze o familie, deoarece considera ca acum va fi un tata mai bun.

"Cred ca pana acum, in ceea ce priveste relatiile mele, m-am descurcat destul de bine. Am asteptat pana cand am trecut de varsta de 30 de ani, am facut ceea ce trebuia sa fac, am ajuns aici fara a avea copii. Acum sunt putin mai in varsta, putin mai matur, iar copiii vor veni si ei",
a declarat cantaretul, care a recunoscut ca in trecut a avut probleme in ceea ce priveste fidelitatea si s-a temut la un moment dat ca o va insela pe Ayda, insa, dupa cinci ani petrecuti impreuna, relatia lor este una foarte solida.

Intrebat de jurnalisti daca este un sot bun, Robbie Williams a declarat: "Nu o insel. Asta e principala realizare. Si a fost, totodata, principala teama pe care o aveam".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.