Pe data de 5 Noiembrie 2011 vor urca pe scena Salii Palatului irlandezii de la Lord Of The Dance si nu o data ci de doua ori.

Astfel, vor avea loc in aceeasi zi, doua reprezentatii in regia si coregrafia celebrului Michael Flatley. Initial fusese anuntata o singura reprezentatie la ora 20.00 insa la cererea publicului, va mai fi programata inca o reprezentatie, de la ora 16.00 – anunta organizatorii.

„Stiam ca Lord Of The Dance isi sustine spectacolele peste tot in lume cu casa inchisa, dar nu ne asteptam ca acest spectacol sa devina punct de atractie turistica al capitalei. In ultimele saptamani am fost contactati de cateva agentii de turism care doreau pachete mari de bilete pentru spectacolul Lord Of The Dance. Cum mai toate categoriile de bilete se apropie de sold out pentru spectacolul de la ora 20.00, ne-am hotarat sa mai organizam inca un spectacol de la ora 16.00” declara Sorin Sararu reprezentantul Project Events, organizator al evenimentului.

Despre acest spectacol unic in lume, s-au scris si povestit multe. Talentatii irlandezi continua sa scrie istorie, fermecandu-i pe toti cei ce le vizioneaza show-ul. Criticii din domeniu s-au intrecut in elogii la adresa acestui show creat si produs de Michael Flatley, insa un lucru e clar: oricine trebuie sa-i vada macar o data in viata. Copii, tineri sau varstnici deopotriva, se lasa transpusi in lumea plina de aventura, pericol si pasiune, creata de acesti minunati dansatori prin muzica, dans, efecte speciale si costume.

  • Biletele pentru reprezentatia de la ora 16.00 se gasesc din data de 3 octombrie 2011 in reteaua BILETOO, la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, bilete.ro sau myticket.ro.

Preturile biletelor pentru reprezentatia de la ora 16.00 sunt aceleasi ca si pentru ora 20.00 si sunt urmatoarele:
Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman au ales data nunții: „Primul dans al...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

- 500 lei: Loja Oficiala
- 350 lei: categoria VIP
- 300 lei: categoria 1
- 250 lei: categoria 2
- 200 lei: categoria 3
- 150 lei: categoria 4
- 100 lei: categoria 5

  • Turneul LORD OF THE DANCE va avea loc in perioada 5-10 Noiembrie 2011 si va trece prin Bucuresti, Iasi, Brasov, Sibiu si Targu Mures in datele de 5, 6, 8, 9 respectiv 10 Noiemebrie.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.