Capacitatea de a retine replicile este o caracteristica esentiala in actorie, insa Marilu Henner nu se lauda doar cu o memorie buna, ci cu una excelenta.

Actrita, care a devenit cunoscuta in anii ’70 datorita serialului “Taxi”, isi aduce aminte detalii exacte despre intamplari ce au avut loc chiar si cu 40 de ani in urma.

Mai multa, actrita, in varsta de 59 de ani, marturiseste ca isi poate aminti in detaliu ce facea cand avea numai 18 luni, scrie DailyMail.

Potrivit oamenilor de stiinta, o persoana obisnuita nu isi poate aminti mai mult de 250 de figuri in decursul vietii, insa actrita poate tine minte chipurile a mii de oameni.

Aceasta uimitoare capacitate de inregistrare a informatiei este pusa pe seama sindromului "hyperthymesia" , ce a fost descoperit destul de recent, si anume in 2006, de catre o echipa de savanti de la Univeristatea California.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.