Iti doresti buze voluptuase, insa ti-e teama de ace sau busturiu? Iata cateva metode naturiste de marire a buzelor.

  • Balsamul natural pentru marirea buzelor
Iti recomandam un balsam de buze natural, facut in casa. Ai nevoie de urmatoarele ingrediente: o lingura de ulei de palmier, 10 picaturi de ulei esential de trandafir, un varf de lingurita de ghimbir macinat. Amestecati bine si balsamul este gata.
Folositi zilnic acest balsam, va imbunatateste circulatia sanguina la nivelul buzelor si, totodata, le hidrateaza si le mentine sanatatea.
  • Masaj pentru marirea buzelor
Masajul pentru marirea buzelor se face in fiecare dimineata. Se foloseste balsamul de buze de mai sus pentru masare. Incepeti masand usor buzele de la stanga la drapta, lasandu-le moi. Masati amplu pana ce buzele devin usor rozalii, semn ca ati intensificat circulatia sanguina locala.

Dupa aceea, intindeti buzele inainte ca si cand ati saruta pe cineva. Lasati buzele usor moi si masati prin miscari verticale timp de 1-2 minte. Relaxati apoi buzele.

Citeste articolul integral in Healthy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.