Vezi ce au interpretat concurentii in prima emisiune.

Vocea Romaniei” este emisiunea care duce concursurile de talente la un alt nivel, structura acesteia fiind o noutate absoluta. Show-ul prezinta mai multe etape, fiecare dintre ele fiind un pas in descoperirea acelei voci extraordinare, capabile ca cucereasca o tara intreaga, potrivit vocearomaniei.protv.ro.

In prima faza, cea a “auditiilor pe nevazute”, cei patru antrenori ai participantilor: Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu, trebuie sa isi formeze o echipa, pe baza vocilor acestora.

  • "Eu te vreau"

Antrenorii stau cu spatele la scena, iar cand isi doresc pe cineva in echipa, apasa butonul "Eu te vreau". Astfel, competitia intervine nu doar intre participanti. Dupa formarea echipelor va urma etapa confruntarilor, unde fiecare antrenor va stabili duete intre persoanele din echipa lui. Etapele finale, semifinalele si finala vor fi difuzate in direct, cand si publicul va avea un cuvant de spus.

Cat despre concurenti, s-au remarcat Dragos Chircu, care i-a facut pe toti antrenorii sa se intoarca, Brigitta, a carei voce "l-a ingenuncheat pe Smiley", sau Stefan Stan, concurentul care i-a facut pe Smiley, Brenciu si Loredana sa se bata pentru el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.