Noul cuplu de la Hollywood atrage din ce in ce mai mult atentia presei si a fanilor.

Cei doi au fost surprinsi recent de paparazzi bucurandu-se de o seara impreuna in New York. Dupa ce au participat la un eveniment caritabil, Jennifer si Justin au continuat planul luand cina la cunoscutul restaurant Il Cantinori.

Cei doi actori au impresionat cu tinute elegante, simple si mai ales asortate, comenteaza Dailymail. Jennifer si-a pus in evidenta silueta zvelta intr-o rochie neagra, sexy, accesorizata, in timp ce partenerul sau a fost mai elegant decat de obicei, renuntand la hainele de motociclist pentru sacou si cravata.

In ultima vreme, Jennifer si Justin sunt vazuti tot mai des impreuna. Mai mult, se pare ca acestia sunt foate uniti si fericiti.

Recent, Brad Pitt a declarat intr-un interviu ca mariajul cu Jennifer Aniston nu a fost tocmai extraordinar, catalogandu-l drept patetic. [Interviu necenzurat cu Brad Pitt].


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.