Toata lumea a aflat de pasiunea familie Beckham pentru moda iar David incearca sa tina pasul cu designul.

Dupa ce s-a dezbracat pentru Armani, David Beckham si-a propus sa creeze propria linie de lenjerie intima si are in plan sa aduca izmenele din nou in atentia barbatilor, scrie contactmusic.com.

"Cateodata port izmene pe post de pijamale. Sunt foarte cool. Cand vine vorba de design, lenjeria intima este pe gustul meu pentru ca este ceea ce-mi place sa port”, a declarat vedeta, adaugand ca in acest proiect vrea sa o implice si pe sotia sa, Victoria, care si-a facut debutul in lumea modei in 2008 si in prezent a ajuns sa fie foarte respectata in randul designerilor.

O sursa apropiata familiei Beckham a declarat ca David, in varsta de 35 de ani, este constient de faptul ca nu va putea juca fotbal toata viata si ideea de a crea propria linie de lenjerie intima este extraordinara mai ales pentru ca "nimeni nu prezinta lenjeria intima mai bine decat David".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.