Fosta protagonista a serialului de succes "Totul despre sex", actrita Sarah Jessica Parker, si-a luxat piciorul dupa ce a alergat pe strada incaltata in pantofi cu toc, relateaza site-ul imdb.com, citat de Mediafax. Vedeta - al carei personaj din serial, Carrie Bradshaw, purta cu precadere pantofi cu toc creati de designeri foarte cunoscuti - a luat-o la fuga pe trotuar purtand pantofi cu toc, asa cum a facut de nenumarate ori pana atunci.

"Am fugit purtand pantofi cu toc, asa cum fac de sapte ani incoace, si m-am trezit la miez de noapte in agonie. Se pare ca mi-am luxat piciorul. Doar pentru ca am alergat purtand pantofi cu toc. Aceasta este o atentionare ca nu mai am 27 de ani. Am 40 de ani si organismul pur si simplu nu mai este asa de rezistent cum era odata. Dar, cu toate acestea, o sa port mereu tocuri!", a declarat Parker.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.