Editia de simbata a emisiunii "Surprize, surprize..." a fost una mai speciala. Habar n-am ce era cu Zina Andreea, dar s-a bilbiit non-stop. A inventat expresii ca "sexy buzi" si multe altele asemenea, pe care nu le-am mai retinut. Doar o frintura de fraza pe care v-o daruiesc din inima: "Darul nostru luati-l ca pe o gluma frumoasa si ca pe un simbol… din seara asta…". Unde "din seara asta" nu se referea la "simbol", ci la "darul nostru", credeti-ma!

Duminca seara, "Povestirile adevarate" de pe Acasa TV s-au ocupat de lansarea de disc a Adelei Popescu si de aniversarea lui Dan Bordeianu. Pentru ca Dan implinise 30 ani si mai ales pentru ca, indiferent citi ar fi implinit, era vorba de un nou prilej de PR pentru echipa telenovelei "Lacrimi de iubire", s-a organizat pentru sarbatorit o petrecere-surpriza. Fiind, cu siguranta, sunati de sefi, reporterii de la "Povestiri adevarate" au fost, ca intotdeauna, pe faza.

Au venit la petrecere si au inceput sa-i intrebe pe cei prezenti ce-i ureaza lui Bordeianu de ziua lui. Raspunsurile cele mai interesante au fost doua: al lui Lucian Viziru si al partenerei sale din telenovela (nu insistati, nu stiu cum o cheama!). Viziru i-a urat sarbatoritului "Lacrimi de iubire", iar domnisoara a venit cu ceva si mai profund: "Nu stiu, probabil, fie ca dorintele lui, chiar si cele mai ascunse, sa se implineasca". Alo, scenaristii de telenovele de la Acasa, data viitoare cind va fi ziua cuiva, puneti naibii mina de scrieti niste urari si dati-le oamenilor sa le invete pe de rost! Hai, mersi frumos!


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.