Iuliana, sora mai mica a Nicoletei Luciu, a fost aleasa dintre peste 150 de candidate pentru a o juca in "Frati si surori" pe frumoasa dupa care i se aprind calcaiele personajului jucat de Mugur Mihaescu. "Pentru noi, Iuliana inseamna exact ceea ce cautam: o figura angelica. O fata proaspata in lumea actorilor, care are un suflu nou la debut si care poate lumina cadrele prin frumusete si entuziasm", explica Mugur atuurile Iulianei Luciu.

"Evident ca am fost foarte fericita cand am aflat ca am fost aleasa sa apar in filmul celor de la Vacanta Mare. A fost o mare surpriza si o la fel de mare bucurie. Pur si simplu nu mi-a venit sa cred cand am auzit vestea", marturiseste tanara debutanta. In "Frati si surori" ea este fiica bulibasei Sigismund (jucat de Florin Petrescu). "Am inceput filmarile foarte entuziasmata de rolul pe care trebuie sa-l interpretez. Stiam ca nu va fi usor, dar nu a fost nici atat de greu pe cat credeam, mai ales pentru ca toti colegii de pe platou m-au ajutat sa trec peste emotii, sa intru in rol", adauga Iuliana Luciu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.