Jackson Family Trust, un fond de care beneficiaza mama si copiii lui Michael Jackson si fundatiile de caritate sprijinite de starul american, va primi suma de 30 de milioane de dolari, alocata de executorii averii cantaretului.

Executorii au declarat intr-un document facut public, marti, ca dupa moartea cantaretului Michael Jackson, din iunie 2009, fondul care administreaza averea starului a generat peste 310 milioane de dolari, ceea ce permite achitarea unor plati pentru 12 debitori si refinantarea unor imprumuturi la dobanzi mai mici, scrie MEDIAFAX.

O audiere pentru obtinerea aprobarii din partea unui judecator, privind alocarea sumei de 30 de milioane de dolari catre Jackson Family Trust, a fost programata pentru 28 septembrie.

  • Executorii au dezvaluit, totodata, ca mama megastarului, Katherine Jackson, doreste sa vanda ferma familiei, aflata in Encino, si sa isi cumpere o noua casa pentru ea si pentru cei trei copii ai cantaretului. Familia Jackson locuieste temporar intr-o vila in Calabasas, iar proprietatea din Encino este in renovare.

Cei trei copii ai starului - Prince, in varsta de 14 ani, Paris, in varsta de 13 ani, si Blanket, in varsta de 8 ani - locuiesc cu bunica lor, Katherine Jackson, care este si tutorele oficial al copiilor.

  • Michael Jackson a incetat din viata pe 25 iunie, la Los Angeles, la varsta de 50 de ani, in urma unei supradoze de medicamente. La inceputul acestui an, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzatie pentru omucidere. Daca va fi gasit vinovat, Conrad Murray risca sa isi petreaca urmatorii cinci ani in inchisoare.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.