Un barbat a patruns prin efractie in casa cantaretei Celine Dion, din orasul canadian Laval, si a dat drumul la apa in cada pentru a face o baie.

Paznicii de la conacul din Laval, in apropiere de Montreal, al divei canadiene si al sotului ei, Rene Angelil, au sunat la politie luni, in jurul orei locale 17.00, dupa declansarea sistemului de alarma.

Doi politisti cu un caine au ajuns la locuinta si au constatat ca garajul era deschis.

"La parterul casei, politistii au dat peste un individ care cobora scarile", a declarat reprezentantul politiei din Laval, Franco Di Genova. Individul daduse drumul la apa pentru o baie, dar pana la urma nu a mai facut-o, a mai spus reprezentantul politiei locale.

  • Daniel Bédard, in varsta de 36 de ani, a fost arestat fara sa opuna rezistenta si s-a infatisat marti la tribunal, unde a fost inculpat pentru patrundere prin efractie si furtul masinii de lux a lui Rene Angelil. Barbatul, care nu are antecedente penale, a fost eliberat pe cautiune si trebuie sa se prezinte din nou la tribunal pe 21 noiembrie.

Vedeta pop Celine Dion si celebrul ei sot, care locuiesc de mai multi ani la Las Vegas, nu erau acasa cand a avut loc incidentul, a mai precizat politia locala.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.