De obicei, cand vine vorba de o rochie de mireasa ne gandim cat de scumpa va fi sau cati oameni o vor admira, insa cand vorbim de rochia de mireasa purtata de Kate Middleton vorbim de bani multi.

Pe langa faptul ca a costat 250.000 de dolari si a fost admirata de milioane de oameni din toata lumea, rochia de mireasa pe care Kate a purtat-o la nunta cu printul William a fost expusa la Palatul Buckingham.

Din prima zi a expozitiei si pana in prezent, peste 354.000 de vizitatori au trecut pragul palatului Buckingham din Londra pentru a vedea de aproape rochia din satin de culoarea fildesului creata de Sarah Burton, directoarea artistica a casei de moda Alexander McQuee. Specialistii estimeaza ca expozitia, care se va incheia pe 3 octombrie, va atrage incasari de aproximativ 8 milioane de lire sterline, scrie DailyMail.


Sursa foto: Facebook / Kate Middleton's Wedding Dress

O parte din incasarile generate de expozitie vor fi donate unei fundatii caritabile infiintate de printul William si sotia sa, cu ocazia nuntii lor, si care a colectat deja suma de 1 milion de lire sterline si o parte va fi folosita pentru restaurarea si intretinerea colectiei regale, ce include resedinte si colectii de arta.

  • Expozitia mai include si colectia Royal Faberge, pantofii brodati din satin purtati de Catherine Middleton la ceremonia din catedrala Westminster, dar si cerceii ei de diamant si diadema ce i-a fost imprumutata de regina Elizabeth a II-a.

Palatul Buckingham este in mod traditional deschis in timpul verii pentru publicul larg, care poate sa admire gradinile, salile de receptii si tablourile din colectia regala, in timp ce Regina Elisabeta a II-a se muta in castelul Balmoral din Scotia.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.