Alexandra Stan, Puya ft. Connect-R, Smiley ft. Pacha Man, Guess Who si Fly Project sunt nominalizatii din acest an la categoria Best Romanian Act a MTV European Music Awards (EMA) ce vor fi decernate la Belfast, in Irlanda de Nord, pe 6 noiembrie.

Alexandra Stan, cea mai noua senzatie a Romaniei, a primit o nominalizare la premiile MTV EMA Belfast 2011 pentru piesa,"Mr Saxobeat", single care a propulsat-o pe artista in fruntea topurilor autohtone, dar si internationale. Piesele sale sunt difuzate in Franta, Spania si alte tari din Europa, unde Alexandra se bucura de succes urias, scrie mtv.ro.


Nici Smiley nu a fost mai prejos in acest an - el a colaborat cu Pacha Man pentru piesa "Love is for free" care i-a adus pentru cea de-a treia oara o nominalizare la premiile EMA.

Puya, de asemenea, a realizat o colaborare inedita cu Connect-R, "Americandrim", o piesa in care vorbeste despre pierderea identitatii nationale. Artistul este la cea de-a doua nominalizare la premiul Best Romanian Act.

Dupa hit-urile "Locul Potrivit", "EuGen" sau "Unu Altu", Guess Who a lansat piesa "Manifest" care i-a adus prima sa nominalizare la premiile MTV. Piesa a fost creata special pentru fanii artistului, iar in clip apar peste 50 de admiratori Guess Who.

Fly Project, adica Tudor Ionescu si Dan Denes, este unul dintre cele mai de succes nume in muzica dance din Romania, care a primit cea de-a doua nominalizare la EMA. Piesa cu care ei completeaza clubul select al nominaliztilor la MTV European Music Awards este "Goodbye".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.