Madonna va lansa un nou album de studio in primavara anului 2012, a anuntat cantareata americana intr-un interviu acordat in timpul Festivalului de Film de la Venetia.

Madonna a spus ca "a inceput deja sa lucreze putin in studio pentru acest album" si va continua sa inregistreze la New York, pana spre sfarsitul acestui an.

Cantareata americana a inceput inregistrarile pentru noul album pe 4 iulie, informatia fiind confirmata de managerul ei, Guy Oseary. primul single de pe acest material discografic va fi lansat in februarie sau in martie.

Totodata, cantareata nu l-a corectat pe jurnalistul suedez care a spus ca artista americana va face din nou echipa cu producatorul William Orbit, ceea ce pare sa indice o confirmare pentru noua lor colaborare.

William Orbit a fost producatorul si compozitorul multor piese de pe albumul "Ray of Light", lansat de Madonna in 1998. Acest disc a debutat pe locul al doilea in topul Billboard 200, s-a vandut in peste 3,9 milioane de copii doar in Statele Unite si a fost recompensat cu premiul Grammy la categoria "cel mai bun album pop".

  • Lungmetrajul "W.E.", regizat de cantareata americana Madonna, care a avut premiera mondiala la Festivalul de Film de la Venetia, a fost desfiintat de criticii de cinema, care au spus ca acest film este "extraordinar de prost" si "lipsit de substanta"

Dupa ce a debutat in calitate de regizoare cu lungmetrajul "Filth and Wisdom", in 2008, Madonna a decis sa treaca pentru a doua oara in spatele camerei de filmat pentru a regiza "W.E.", o drama ce prezinta scandaloasa relatie dintre regele Edward al VIII-lea al Marii Britanii si americanca Wallis Simpson, o femeie divortata. Suveranul britanic a abdicat in 1936, dupa ce relatia lui cu Wallis Simpson a devenit de notorietate.

  • Descrisa de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numita si "Queen of Pop (Regina Pop-ului)", Madonna este si cea mai bine vanduta cantareata a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie anul trecut, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.
Citeste si:
Madonna vrea să se întâlnească cu papa Francisc
Motivul pentru care Madonna...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.